Advies

Webublanku IT & Technologies adviseert en helpt bedrijven als business consultant met concreet ICT advies over dagelijkse en complexe IT vraagstukken en IT processen. Op strategisch niveau adviseren wij directie en management over de communicatiestrategie en bedrijfspositionering.

 

ICT advies & Communicatie

Webublanku IT & Technologies geeft onafhankelijk advies, maatwerk en ondersteunt de IT communicatie binnen organisaties. Door onze hoge mate van betrokkenheid, integriteit en enthousiasme weten wij mensen te binden, te motiveren en zetten daarmee de onderlinge communicatie op de agenda. Met onze jarenlange ervaring vertalen wij in begrijpelijke taal bepaalde IT gerelateerde communicatieprocessen van management naar de werkvloer én andersom.

Advies bij ontwerp en nieuwe functionaliteiten

Als sparringpartner, meedenker en probleemoplosser staan wij er klaar voor om elke vraag omtrent IT en nieuwe technologie te beantwoorden. Vaak worden wij ingezet voor een adviestraject aangaande het ontwerp of verbeteringen. IT en innovatie gaan hand in hand samen en vaak is er behoefte aan nieuwe functionaliteiten. Voor een goed ICT advies gaan wij eerst met u in gesprek om alle vragen op tafel te leggen en te kunnen beoordelen wat uw daadwerkelijk nodig heeft. Heeft u behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek over IT vraagstukken binnen uw organisatie? Neem gerust contact met ons op, zodat wij als sparringpartner uw wensen kunnen doornemen en hiervoor een passende oplossing kunnen bieden.

 Voor een goed ICT advies schakelt u Webublanku IT & Technologies in