Business Intelligence

Webublanku IT & Technologies adviseert en ondersteunt bedrijven met Business Intelligence, waarmee weloverwogen beslissingen kunnen worden genomen die u een voorsprong geven op uw concurrentie.

Business Intelligence bestaat uit een ruime hoeveelheid technieken, methoden en applicaties, waarmee organisaties data analyseren, verzamelen en registeren, om de daaruit voortkomende kennis en informatie toe te passen op te nemen besluitvormingen. Business Intelligence heeft als doel om de prestaties van organisaties te verbeteren. Gezien de technologische kant wordt Business Intelligence ook toegekend aan een verzameling ICT- hulpmiddelen dat bepaalde processen in organisaties effici├źnter maakt, ondersteunt en het een duidelijk gezicht geeft.

Business Intelligence binnen organisaties

In organisaties wordt Business Intelligence met name als discipline gebruikt om een geheel aan concepten, methodieken, standaarden, processen, strategie├źn, structuur, cultuur en ICT-middelen te transformeren naar de juiste kennis. Het doel hiervan is om de strategische doelstellingen te behalen en een voorsprong te houden op de concurrenten. Business Intelligence (BI) draagt op deze manier bij aan meer inzicht en kennis van het bedrijf.
Waarom Business Intelligence inzetten?
Voor organisaties is het heel belangrijk om diepgaande kennis te hebben over hun klanten, business partners, concurrenten, klanten en de marktsituatie. Business Intelligence geeft een strategisch inzicht in uw bedrijfsvoering. Hiermee kunnen weloverwogen en gecalculeerde beslissingen worden genomen die op hoog niveau het bereiken van de doelstellingen zullen bespoedigen.

De toekomstgerichte doelstellingen

De meest ultieme doelstelling van het inzetten van Business Intelligence is het aftroeven van de concurrentie, om hiermee continue te kunnen concurreren en een voorsprong te hebben op komende trends en ontwikkelingen binnen uw marktsector. Dit heeft alles te maken met de tijdigheid en kwaliteit van de verkregen informatie die hiervoor ingezet kan worden.

Door al deze informatie te verzamelen en te analyseren, kunt u als organisatie bekijken welke mogelijke aanpassingen gedaan moeten worden om de beste positie binnen uw marktsector in te nemen.

Business Intelligence versus klantgerichtheid

Als Business Intelligence Consultant focust Webublanku zich als BI specialist mede op de klanten van uw organisatie. Klanten zijn tenslotte uw belangrijkste bron van omzet en winst en het is hierbij heel belangrijk om continue te kunnen inspelen op wat klanten willen. Als organisatie moet u in staat zijn om u aan te passen aan de veranderende behoeften van uw klanten. Business Intelligence helpt u trends te kunnen voorzien en hierop in te spelen door innovatieve producten of diensten te ontwikkelen waar uw klanten om vragen. Dit bepaalt de mate van succes voor elke organisatie.

Ondersteunende service diensten

Onze diensten die Business Intelligence kunnen ondersteunen:
Cloud Service
Digitalisering
Document Digital Management

De mogelijkheden van Business Intelligence bespreken?

Webublanku biedt veel service op het gebied van business intelligence. Hiermee kunnen wij veel processen op de juiste manier ondersteunen en verbeteren.
Wilt u de mogelijkheden van Business Intelligence binnen uw organisatie bespreken en de voordelen daarvan met ons doornemen? Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Met Business Intelligence brengen wij uw bedrijf op een hoger level..