Cloud Service

Webublanku IT & Technologies adviseert en ondersteunt bedrijven met Cloud Service, waarbij deze vorm van automatisering computers kan laten samenwerken en veel voordelen biedt voor bedrijven.

Voor het aanduiden van Cloud Service worden verschillende termen gebruikt. Werken in de Cloud, Cloud Computing, Saas, Paas. Een officiële definitie is er niet, maar Webublanku gebruikt hiervoor de termen Cloud Service en Cloud Computing. Cloud Computing is een vorm van automatisering, waarbij computers “in de cloud” kunnen samenwerken om bronnen, zoals data en rekenkracht te leveren. Met Cloud Computing staat de data op een externe server, waarbij deze data onbeperkt opgeslagen en gebruikt kan worden voor iedereen die hier toegang toe heeft.

Steeds meer bedrijven en ook de overheid gaan over op Cloud Service. Werken “in de cloud” is dan ook steeds meer onderwerp van gesprek bij het doorvoeren van innovatieve ontwikkelingen en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Cloud Computing neemt een steeds belangrijkere rol in bij automatiseringsprocessen en het snel en overal beschikbaar kunnen stellen van belangrijke data. Zeker ook met oog op het Nieuwe Werken, waarbij overal en altijd ingelogd moet kunnen worden om te kunnen flexwerken.

Is Cloud Computing wel veilig?

Bij het inzetten van Cloud Computing is er de mogelijkheid om data te versleutelen, voordat het in de cloud wordt opgeslagen. Zonder sleutel kan niemand bij deze data komen. Bij de Cloud Service van Webublanku dragen wij dan ook zorg voor een uitstekende beveiliging van uw data, zodat u met gerust hart over kunt gaan op Cloud Computing.

Webublanku biedt diverse diensten op het gebied van business intelligence. Deze worden ook gebaseerd op Cloud Service, waardoor wij alles kunnen bieden wat u als bedrijf nodig heeft en wenselijk acht voor de innovatieve automatiseringsprocessen.

Waarom Cloud Computing inzetten?

Cloud Computing zal voor veel veranderingen zorgen. Cloud Computing bedrijfsprocessen zijn niet minder complex en bepaalde vormen van automatisering en software ontwikkeling blijven nog steeds lastig. Maar de voordelen van Cloud Computing zijn meer dan duidelijk.

De voordelen van Cloud Computing
  1. Onbeperkt data opslaan en kunnen gebruiken
  2. Diverse mogelijkheden voor standaardisatie
  3. Meer mogelijkheden voor zelfbediening
  4. Diensten goedkoper kunnen leveren
  5. Veel handelingen kunnen automatiseren
  6. Kostenbesparing en tijdswinst op lopende processen
De mogelijkheden van Cloud Service bespreken?

Wilt u de mogelijkheden van Cloud Service binnen uw organisatie bespreken en de voordelen van Cloud Computing met ons doornemen? Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

 

Met Cloud Computing wordt automatisering steeds makkelijker..