Digitalisering

Webublanku IT & Technologies adviseert en ondersteunt bedrijven met het succesvol digitaliseren van administraties, dossiers, facturering, archief en post, als antwoord op het structureren en efficiënter maken van dagelijks terugkerende processen.

 

Digitalisering is het toepassen van nieuwe technologieën om diverse processen binnen organisaties te versimpelen, te versnellen en eenvoudiger te maken. Praktisch gezegd “Het omzetten van data van een analoog naar een digitale informatiedrager”.  Daarbij is het digitaliseren van processen vaak ook kostenbesparend. Waar de industriële revolutie vijf eeuwen nodig had om volledig in onze maatschappij door te werken, doet de digitale revolutie dat in een paar decennia. Digitalisering is niet meer weg te denken en zal de komende jaren alleen nog meer toenemen. Digitalisering heeft een directe link met Innovatie Management en Verbeter Management. De doelstelling is om diverse processen, archieven, boekwerken, administratie en facturatie te vereenvoudigen en overzichtelijk op te slaan en te bewaren. Het kan dus een behoorlijke impact hebben op het innovatie- en verandervermogen van organisaties.

Webublanku IT & Technologies geeft advies bij het digitaal archiveren van data binnen uw organisatie. Een archief digitaliseren is een behoorlijke klus. Het is dan ook belangrijk om dit zorgvuldig en goed te doen. Wij hebben de kennis van digitaal archiveren om uw bedrijf hiermee te helpen.

Dossiers en documenten digitaliseren

Naast het digitaliseren van het archief kunnen wij ook dossiers, documenten en post  digitaliseren, zodat alle data en documentatie eenduidig en gestructureerd digitaal wordt opgeslagen. Dat bespaart u veel zoekwerk en is het voor elk geselecteerd personeelslid toegankelijk. Dit geeft veel voordelen ten opzichte van de huidige manier van werken. Kijk ook bij facturering voor meer informatie over het digitaliseren van de facturatie.

Met behulp van speciale Document Management Software kunnen wij binnen uw bedrijf zowel de facturering, administratie, dossiers, archief als post digitaliseren. Digitalisering is niet alleen een ondersteunend en procesmatig proces, maar speelt een steeds grotere rol van strategische vernieuwing. Staat digitalisering hoog op uw prioriteitenlijst? Ga met ons in gesprek

De voordelen van digitalisering

Wilt u de mogelijkheden van digitalisering binnen uw organisatie bespreken en de voordelen hiervan duidelijk krijgen? Neem dan contact met ons op kunnen wij op korte termijn met u hierover een afspraak maken.

 

Het is nu tijd om digitalisering binnen uw organisatie door te voeren!