Facturering

Webublanku IT & Technologies adviseert en ondersteunt bedrijven met digitaal factureren, waarbij met een speciaal factuurprogramma de facturatie wordt gedigitaliseerd en vereenvoudigd.

Digitaal factureren of ook wel elektronisch factureren of online factureren genoemd, is het op een elektronische manier versturen en ontvangen van facturen. Een elektronische of digitale factuur wordt automatisch ingelezen en door het facturatieprogramma van de ontvanger verwerkt. Dit is dus niet hetzelfde als het ontvangen van een pdf-document per e-mail. Digitaal factureren vereenvoudigd dus de wijze van facturering bij het aanmaken, versturen en betalen van facturen.

Factuurbeheer is vaak een complex en tijdrovend proces in veel bedrijven, voor zowel de crediteurenadministratie als debiteurenbeheer. Met digitaal factureren kunnen enorme stappen vooruit worden gemaakt. Daarbij is wel foutloze data nodig om de facturatie goed te laten verlopen. Met een speciale digitale factuurprogramma bespaart u geld en tijd. Gezien dit automatiseringstijdperk is dat voor veel bedrijven een reden om over te stappen op het versturen van een digitale factuur.

Sneller betaald krijgen met online factureren

Bedrijven kunnen alle facturen in digitaal formaat versturen en de aflevering van elke individuele digitale factuur in het digitale factuurprogramma volgen. Vaak worden deze facturen ook nog sneller betaald en dat is natuurlijk een prettige bijkomstigheid.

Online factureren in uw eigen huisstijl

Naar wens kan een digitaal factuurprogramma helemaal in uw eigen huisstijl gemaakt worden. Zo behoudt uw bedrijf zijn identiteit en wordt uw eigen logo op de facturen gebruikt. Daarnaast wordt automatisch aan alle voorwaarden voor facturering voldaan. Daarnaast kunnen ook BTW aangiftes meegenomen worden en vergeet u ook nooit meer om op tijd uw aangifte in te dienen.

Met digitaal facturen bespaart u veel tijd en geld. Wilt u weten hoe?
De voordelen van digitaal factureren

De mogelijkheden van digitaal factureren bespreken?
Wilt u de mogelijkheden van elektronisch factureren binnen uw organisatie bespreken en de voordelen voor uw organisatie met ons doornemen? Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Bespaar ook tijd en geld met digitaal factureren. De kosten heeft u er zo weer uit!