Advies

Webublanku IT & Technologies adviseert en helpt bedrijven als business consultant met concreet ICT advies over dagelijkse en complexe IT vraagstukken en IT processen. Op strategisch niveau adviseren wij directie en management over de communicatiestrategie en bedrijfspositionering.

ICT advies & Communicatie

Webublanku IT & Technologies geeft onafhankelijk advies, maatwerk en ondersteunt de IT communicatie binnen organisaties. Door onze hoge mate van betrokkenheid, integriteit en enthousiasme weten wij mensen te binden, te motiveren en zetten daarmee de onderlinge communicatie op de agenda. Met onze jarenlange ervaring vertalen wij in begrijpelijke taal bepaalde IT gerelateerde communicatieprocessen van management naar de werkvloer én andersom.

Advies bij ontwerp computernetwerk

Als sparringpartner, meedenker en probleemoplosser staan wij er klaar voor om elke vraag omtrent IT  en nieuwe technologie te beantwoorden. Vaak worden wij ingezet voor een adviestraject aangaande het ontwerpen of verbeteren van een computernetwerk. IT en innovatie gaan hand in hand samen en vaak is er behoefte aan nieuwe functionaliteiten, meer opslagcapaciteit en beveiliging.
Hoe veilig is uw computernetwerk? Wij controleren en brengen advies uit
IT en Het nieuwe werken
De laatste jaren is “Het nieuwe werken” steeds meer een trend geworden. Enerzijds om medewerkers in de gelegenheid te stellen om meer thuis of op flexibele werkplekken te laten werken. Anderzijds om filevorming terug te dringen en op meer flexibele uren te kunnen werken.  Echter vraagt dit wel van het bedrijf om hiervoor de juiste condities te scheppen en mogelijke aanpassingen te doen, zodat personeel kan inloggen op het systeem,  gebruik kan maken van draadloos internet, mailprogramma’s, administratie etc. Ook IT maakt hier een belangrijk onderdeel van uit om dit te kunnen faciliteren. Is dit bij uw bedrijf al goed geregeld?

Ons ICT advies

Voor een goed ICT advies en eventueel ontwerp van een computernetwerk, gaan wij eerst met u in gesprek om alle vragen op tafel te leggen en te kunnen beoordelen wat uw daadwerkelijk nodig heeft.

Het is belangrijk om eerst inzicht te krijgen waaraan een (nieuw) computernetwerk binnen uw bedrijf aan moet voldoen en wat u ervan verwacht. Dit zijn de functionele uitgangspunten. Hiermee kunnen wij een technisch ontwerp, netwerktekening en bijbehorend bestek maken, waarbij wij ook de financiële aspecten meenemen.

Vraag nu een extern ICT advies aan
Heeft u behoefte aan een vrijblijvend adviesgesprek over IT vraagstukken binnen uw organisatie? Neem gerust contact met ons op, zodat wij als sparringpartner uw wensen kunnen doornemen en hiervoor een passende oplossing kunnen bieden.

 

Voor een goed ICT advies schakelt u Webublanku IT & Technologies in