Maatwerk

Webublanku IT & Technologies adviseert en helpt bedrijven als business consultant met concreet maatwerk advies over dagelijkse en complexe IT vraagstukken en IT processen. Op strategisch niveau adviseren wij directie en management over diverse maatwerkprojecten en maatwerk adviestrajecten met oog op verbeter management en verander management.

 

ICT oplossingen op maat

Webublanku IT & Technologies legt de focus op het bieden van maatwerk bij meer complexe IT projecten, waarbij standaard geboden functionaliteiten niet toereikend zijn of onvoldoende aansluiten bij de geoogde procesgangen. Het kan zijn dat lopende werkprocessen in een impasse zitten, teams die niet goed samenwerken, communicatie die niet goed verloopt, waardoor de doelstelling van een IT project in gevaar komt en onnodig veel tijd vergt tot aan de oplevering. Webublanku IT & Technologies kan lopende IT processen analyseren, de pijnpunten bloot leggen en concrete maatwerk oplossingen bieden om als interim projectmanager een vastgelopen project weer in gang te zetten.

Met onze deskundigheid, inzicht en kennis van IT processen en protocollen, bieden wij ICT oplossingen op maat. Zo krijgt u het juiste advies en de hulp die aansluit bij uw vragen en behoeftes. Webublanku laat uw ICT motor geruisloos draaien. Wij bespreken de wensen en eisen van uw organisatie en geven advies over de juiste ICT oplossingen. Webublanku verzorgt ICT advies op maat, omdat werkprocessen en organisatiedoelen nu eenmaal per organisatie verschillen. Uw strategische koers wordt door ons vertaald naar de ICT ontwikkelingen van morgen.
Behoefte aan een renderende ICT oplossing op Maat? Wij helpen graag

Bij ICT advies op maat brengen wij eerst uw huidige ICT situatie in kaart, door een uitvoerige inventarisatie waarbij uw behoeftes en organisatiedoelen worden benadrukt. Op basis daarvan wordt een strategisch advies gevormd, bestaande uit ICT oplossingen op maat die naadloos aansluiten bij de wensen van uw organisatie.

Geld en tijd besparen?

Wat Webublanku uniek maakt is onze financiële visie op ICT. Wij adviseren oplossingen op maat, waarin uw ICT slim wordt ingezet. Ons strategisch advies zorgt er voor dat u zich weer kunt focussen op uw core business. Daarnaast zullen uw ICT zorgen verleden tijd zijn en kunt u tegelijkertijd besparen op IT kosten.

Behoefte aan ICT advies op maat?

Heeft u behoefte aan ICT advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat wij als sparringpartner uw wensen kunnen doornemen en hiervoor een maatwerk oplossing kunnen bieden.

 

Wij bieden maatwerk waar u om vraagt…