Projectmanagement

Webublanku IT & Technologies adviseert en helpt bedrijven als interim projectmanager en projectleider ICT bij diverse technische IT vraagstukken en faciliteert IT projecten. Hierbij ligt de focus op innovatieve ontwikkelingen en verbeter management.

 

Kan uw organisatie alle projecten aan?

In veel organisaties is de werkdruk te hoog om buiten de dagelijkse bedrijfsvoering grotere projecten of verbetertrajecten uit te voeren. Vaak ligt de oorzaak gelegen aan het feit dat organisaties zijn ingericht op het uitvoeren van dagelijkse activiteiten, waardoor het de organisatie ontbreekt aan ‘overcapaciteit’ om daarnaast nog (nieuwe) projecten uit te voeren. Vaak ontbeert ook de specifieke kennis en knowhow die nodig zijn om het project succesvol uit te voeren.

Projectleider IT nodig?
Webublanku IT & Technologies kan u als projectleider IT helpen om projecten binnen de gestelde termijn te realiseren. Wij versterken uw organisatie met kennis en menskracht voor zo lang u het nodig heeft. Met maatwerk leggen wij een samenwerking- en overlegstructuur vast die aansluit op uw behoefte en budget.

Interim Projectmanager Verbeter Management
Als interim projectmanager heeft Webublanku IT & Technologies diverse verbeterprojecten en programma’s geïmplementeerd in verschillende vakgebieden en sectoren. Hierbij leggen wij de focus op logistieke, financiële, administratieve en operationele processen. Denk aan Cloud Service, Digitalisering en Business Intelligence. In onze werkwijze betrekken wij ook de belangrijkste stakeholders, procesuitvoerders en leidinggevenden. Wij werken hierbij vanuit het operationele naar het strategische en dat heeft een bewezen positieve werking.

Project Management versus Verander Management
Met een scherpe focus op Verander Management geven wij advies en weten op de juiste manier de vertaalslag van ICT binnen verander projecten te maken. Webublanku IT & Technologies begeleidt bij de verschillende fases van een project. Dit kan de ondersteuning bij de opstart zijn, het tot stand brengen van een gezamenlijke projectdefinitie en bij de oplevering van een blauwdruk. Webublanku stuurt projectteams aan, geeft begeleiding en bereid de oplevering voor. Voor de juiste projectmethodiek werken wij met Prince2.

Interim projectmanager nodig?
Wilt u graag advies en de ondersteuning van een interim projectmanager, kunt hieronder gelijk een vrijblijvende aanvraag doen en nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Met Webublanku komt uw bedrijf echt een stap verder…