Over Webublanku IT & Technologies

Webublanku IT & Technologies is opgericht in 2005. Wij fungeren graag als sparringpartner, meedenker en vooruitstrevende innovator voor bedrijven met (complexe) IT vraagstukken. Als interim projectmanager, SAP specialist of Business Consultant is Webublanku IT & Technologies inzetbaar, om deze vraagstukken te bespreken en hiervoor een plan van aanpak op te stellen.

 

SAP specialist

Met onze technische en functionele achtergrond in SAP, heeft Webublanku diepgaande kennis van SAPforms, SAP ABAP, SAPscripts en SAP modules. Webublanku IT & Technologies heeft oog voor innovatie en kijkt naar methodes om processen efficiënter en dus ook meer kostenbesparend te maken. Techniek speelt hierin een belangrijke rol en op de juiste manier weten wij techniek te vertalen naar iets functioneels.

 

Onze missie

Het bieden van maatwerk advies, support en uitvoering van tijdelijke opdrachten binnen het ICT vakgebied. Dit kan op zowel op het gebied van Business Intelligence, IT consultant of interim projectleider zijn. Afhankelijk van de vraag en de omvang van het project. Daarbij wil Webublanku de focus leggen op innovatieve ontwikkelingen en de nadruk leggen op het efficiënter laten verlopen van diverse bedrijfsprocessen en werkprocessen.

Onderscheidende kernwaarden